Publicerad av .

Som redovisningskonsult hos oss på Andersson & Co kommer du att arbeta med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och konsultativ rådgivning till våra kunder. Du kommer att ha ansvar för en direktkontakt med våra kunder och arbetar alltid med att göra det bästa för kunden. Vårt jobb sker såväl på våra kontor som ute hos kund.

Vem är du?

Du besitter en relevant utbildning inom ekonomiområdet med inriktning mot redovisning. Önskvärt är att du har erfarenhet av arbete ifrån redovisnings- eller revisionsbyrå. Är du auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande, har du kompetens och intresse för teknikutveckling och systemstöd inom området är även det meriterande.

Jobbet som redovisningskonsult är självständigt med stort eget ansvar och det är därför viktigt att du har lätt för att ta initiativ och prioritera. Som person är du positiv, social, utåtriktad, kommunikativ och samarbetsvillig gentemot såväl kunder som kollegor samt besitter ett säljande driv.

Är detta något för dig?

Välkommen med din ansökan till pernilla.edwards@andco.se

Mejla in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 juni. Vi kommer att jobba med ett löpande urval under rekryteringsprocessen och tjänsten kommer att tillsättas omgående med hänsyn till uppsägningstid. Frågor om tjänsten besvaras av Pernilla Edwards på ovanstående mejladress eller via tfn 0454-58 88 88.

 

Andersson & Co är en lokalt ägd revisionsbyrå med 19 anställda i Karlshamn, Olofström och Bromölla. Vi erbjuder ägarledda företag i Blekinge och Skåne tjänster inom exempelvis bokföring, bokslut, årsredovisning, lönehantering, revision, rådgivning inom skattefrågor och generationsskifte. Vi vill skapa en positiv ekonomisk utveckling för våra kunder och finnas där när vi behövs. Om du vill så räknar vi med dig, och då kan du räkna med oss.                   www.andco.