Är du en auktoriserad/godkänd revisor eller en erfaren redovisningskonsult/revisorsassistent som är redo för nya utmaningar? Gillar du att arbeta professionellt, kundfokuserat och mångsidigt?

Hör av dig till oss!

Vi gör allt inom redovisning och revision, och håller rådgivning och god kommunikation högt. Det är där vi gör skillnad för kunden, när de vet vad vi gör och de får tydliga svar.

För att hålla fullgod service för våra kunder låter vi alla anställda på Andersson & Co göra i princip allt, då kan de flesta svara på det mesta. Det blir dessutom mycket roligare att jobba då. Vill någon lära sig mer och gå kurser så får de oftast det, för vi tycker att lärande ska uppmuntras.

Kort sagt är vi ett härligt, engagerat gäng på Andersson & Co, som alltid är intresserade av personer som kan komplettera vårt team. Hör gärna av dig om du är intresserad av att arbeta med revision eller redovisning hos oss.

Har vi inga lediga tjänster just nu så återkommer vi om det dyker upp något!

”Andersson & Co förstår sig på vad jag vill med bolaget, har koll på siffrorna men framförallt är ett "bollplank" till mig som småföretagare.”

Ninna Edvardsson, Go Happi