Andersson & Co är en revisionsbyrå som gör sitt bästa för att vara bättre för dig. Genom nära samarbete med våra kunder hittar vi allt eftersom nya tjänster och sätt att göra våra kunder nöjdare – vilket är vårt största fokus. Vår mission är att vara ett ekonomiskt bollplank och bidra till ekonomisk utveckling för ägarledda företag.

I dagsläget har vi tre kontor, i Karlshamn, Olofström och Bromölla och är 19 anställda. Antagligen blir vi i framtiden fler och finns på fler ställen eftersom det är viktigt för oss finnas nära dig som kund, och att du har en personlig kontakt hos oss.

”Andersson & Co förstår sig på vad jag vill med bolaget, har koll på siffrorna men framförallt är ett "bollplank" till mig som småföretagare.”

Ninna Edvardsson, Go Happi

Vi vänder oss mot ägarledda företag i alla storlekar, och har kunder med en omsättning på ett par hundra miljoner och kunder med en bråkdel av det – det ger oss en bred kunskap, inblick och erfarenhet. Vår vision är att vara den byrå i sydöstra Sverige som har nöjdast medarbetare och kunder. Förhoppningsvis blir du en av dem.

"Jag känner mig varmt välkommen och får alltid den hjälp som behövs."

Johan Höög, You Us and Them

Givetvis är vi medlem i vår branschorganisation FAR samt Sverev – och därmed kontrollerade, utbildade och uppdaterade. Räknar du med oss är du i säkra och kunniga händer. Vi har också ett nära samarbete med Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö som innebär att vi utnyttjar varandras kompetens vid behov samt samarbetar med gemensamma kunder.