Det finns flera förenklade sätt för dig att bättre hantera och överblicka företagets finanser. Några är de här E-tjänsterna.

Företagsplatsen hjälper dig att få en överblick, efter att du laddat upp redovisat material. Du får ekonomisk information i en form som du förstår, inte i krångliga rapporter.

Speedledger är en modern form av bokföring med autokontering. Vyerna i programmet liknar din kontovy när du gör dina bankärenden. En bra grundbokföring där vi sedan kan lägga sista handen och slutföra redovisningen.

Fortnox erbjuder en rad program för småföretagare där du kan sköta det mesta från bokföring till fakturering. Och du abonnerar på programmen istället för att köpa dem.

Använder du redan tjänsterna – fyll i dina inloggningsuppgifter nedan och logga in. I vissa fall kan vi i tjänsterna ladda upp och ladda ner information – och göra vårt samarbete med dig ännu smidigare.

Vill du veta mer eller funderar på om de är något för dig, hör av dig så tittar vi närmre på hur de passar dig och din verksamhet!