Att skräddarsy är kanske ett klyschigt uttryck, men det är ändå det som passar bäst. Vi utför de tjänster du vill – och som är bäst för dig och ditt företag. Vad kan vi göra för dig?

Oavsett om du driver ett större företag och gjort det länge, eller om du precis står i begrepp att starta företag så har vi svar på dina frågor och kan göra dina dagar som företagare enklare med praktiska tjänster.

Vi ordnar likviditetsbudget, resultatbudget, hjälp med bokföring, momshantering, skatterådgivning, årsredovisning, bokslut och revision. Och mycket, mycket mer.

"Vi har anlitat Andersson & Co i många år p g a deras tillgänglighet, kunnighet och stora engagemang – dessutom värderar vi högt att de är lokalt förankrade."

Camilia Qvist, EC Konsult

Lagen hindrar oss i viss mån, annars hade vi gärna gjort allt. Men det är mycket vi kan förenkla, i menyn hittar du våra tjänster och kan läsa mer om vad vi kan göra för ditt företag.

Det som gör att vi sticker ut lite grann, som gör oss ett strå vassare – det är att vi ser konsultation och rådgivning som själva navet i vårt samarbete med dig. I konsultationen ser vi vad du kan, vill och tjänar på att göra själv – och vad du tjänar på att vi gör åt dig. De tjänster vi utför åt dig ger oss insikten att ge dig raka besked och goda råd när du behöver det. Och samma insikt hjälper oss att forma vårt samarbete.

Så, läs gärna mer och hör ännu hellre av dig. Vi hittar säkert en lösning som passar både dig, ditt företag och din personal.