Andersson & Co - RedovisningDet är i redovisningen och bokföringen som allt börjar. Här samlar du all information du behöver för att göra korrekta och lönsamma beslut längre fram. Redovisning och bokföring är inte bara en nödvändighet, utan också ett perfekt redskap för att utveckla ditt företag och öka lönsamheten.

Redovisning innefattar det digra arbetet att sammanställa årsredovisningen, innefattande resultaträkning och balansräkning, samt en förvaltningsberättelse.

”...under vår omstruktureringsfas behövde vi få vår redovisning korrekt skött..”

Tobias Nordling, Länsförsäkringar

Vid redovisningen ser du vad du gör och vad det har för effekt på verksamheten. Vad som händer och vad som behöver eller kan göras. Ser du det inte själv, så hjälper vi dig med det också.

Vi hjälper företag med redovisning både i Skåne och Blekinge, med utgångspunkt från våra kontor i Olofström, Kristianstad och Karlshamn.

Vad och hur mycket vi gör? Det är upp till dig, men vi hjälper dig att välja så att det fungerar för dig, så att ditt företag mår bra och att du mår bra som företagare. Och som människa. Vi erbjuder hjälp med bokföring och redovisning i den utsträckning som passar dig och ditt företag bäst.

Det ska vara kul och lönsamt att driva företag, det tycker vi i alla fall. Och vi kan göra din vardag enklare, och låta dig göra det du är bäst på.