Publicerad av .

Nu söker vi två serviceinriktade, kundfokuserade, drivande och affärsmässiga redovisningskonsulter som självständigt kan upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Som redovisningskonsult hos oss på Andersson & Co kommer du att arbeta med löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och konsultativ rådgivning till våra kunder. Du kommer att ha ansvar för en direktkontakt med våra kunder och arbetar alltid med att göra det bästa för kunden. Vårt jobb sker såväl på våra kontor som ute hos våra kunder.

Vem är du?

Du besitter en relevant utbildning inom ekonomiområdet med inriktning mot redovisning. Du har praktisk erfarenhet och teoretisk kunskap inom bolags- och delägarbeskattning, bokslut, deklarationer och årsredovisningar. Önskvärt är att du har erfarenhet av arbete ifrån redovisnings- eller revisionsbyrå. Är du auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande, har du kompetens och intresse för teknikutveckling och systemstöd inom området är även det meriterande.

Jobbet som redovisningskonsult är självständigt med stort eget ansvar och det är därför viktigt att du har lätt för att ta initiativ och prioritera. Som person är du positiv, social, utåtriktad, kommunikativ och samarbetsvillig gentemot såväl kunder som kollegor samt besitter ett säljande driv.

Är detta något för dig?

Välkommen med din ansökan till jan.persson@andco.se

Mejla in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 juni. Vi kommer att jobba med ett löpande urval under rekryteringsprocessen och tjänsten kommer att tillsättas under hösten efter genomförda tester och intervjuer. Frågor om tjänsten besvaras av VD Jan Persson på ovanstående mejladress eller via tfn 0454-333 06.

Andersson & Co är en lokalt ägd revisionsbyrå med 19 anställda i Karlshamn, Olofström och Bromölla. Vi erbjuder ägarledda företag i Blekinge och Skåne tjänster inom exempelvis bokföring, bokslut, årsredovisning, lönehantering, revision, rådgivning inom skattefrågor och generationsskifte. Vi vill skapa en positiv ekonomisk utveckling för våra kunder och finnas där när vi behövs. Om du vill så räknar vi med dig, och då kan du räkna med oss. www.andco.se