Publicerad av .

Vi är inne i en expansiv fas därför söker vi nu serviceinriktade, kundfokuserade, drivande och affärsmässiga redovisningskonsulter och revisorer.
Som anställd hos oss på Andersson & Co kommer du att arbeta med mindre och medelstora företag, med tjänster som redovisning, revision, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och konsultativ rådgivning till våra kunder. Du kommer att ha ansvar för en direktkontakt med våra kunder och arbetar alltid med att göra det bästa för kunden. Vårt jobb sker såväl på våra kontor som ute hos våra kunder.

Vem är du?
Du som söker kan vara erfaren och redo för nya utmaningar eller nyutexaminerad från högskola/universitet/yrkeshögskola som lockas av tanken att bli redovisningskonsult eller revisorsassistent hos oss. Vi ser att du framöver kan bli auktoriserad redovisningskonsult eller auktoriserad revisor. Är du redan auktoriserad revisor eller auktoriserad redovisningskonsult ser vi det som en merit.
Som medarbetare hos oss ges du möjlighet till en trygg arbetsplats, en stimulerande arbetsmiljö och personlig utveckling.

Jobbet är självständigt med stort eget ansvar och det är därför viktigt att du har lätt för att ta initiativ och prioritera. Som person är du positiv, social, utåtriktad, kommunikativ och samarbetsvillig gentemot såväl kunder som kollegor samt besitter ett säljande driv. Personliga egenskaper vi kommer att väga in i rollen och rekryteringen är service, kundfokus, försäljning, samarbete, relationsbyggande och förändringsbenägen.

Är detta något för dig?
Välkommen med din ansökan till jan.persson@andco.se

Mejla in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 aug. Vi kommer att jobba med ett löpande urval under rekryteringsprocessen så välkommen med din ansökan redan idag.

Frågor om tjänsten besvaras av Jan Persson på ovanstående mejladress eller via tfn 0454-33306, 070-8338382.

 

Andersson & Co är en lokalt ägd revisionsbyrå med 16 anställda i Karlshamn, Olofström och Bromölla. Vi erbjuder ägarledda företag i Blekinge och Skåne tjänster inom exempelvis bokföring, bokslut, årsredovisning, lönehantering, revision, rådgivning inom skattefrågor och generationsskifte. Vi vill skapa en positiv ekonomisk utveckling för våra kunder och finnas där när vi behövs. Om du vill så räknar vi med dig, och då kan du räkna med oss. www.andco.se