Publicerad av .

Vi växer och behöver utöka vårt team med en erfaren revisorsassistent eller revisor till våra kontor i Karlshamn, Olofström och Bromölla.

Nu söker vi dig som arbetar som assistent sedan en tid och siktar på att bli revisor, eller redan är påskrivande revisor, och vill arbeta på en mindre byrå. Då vi har kontor på flera orter finns möjlighet att välja vilket kontor som passar dig bäst.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en serviceinriktad person som är kommunikativ, drivande och tycker om att skapa långsiktiga kundrelationer. Du trivs med att jobba i en digital miljö, ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter samt kan hantera flera uppdrag samtidigt. Vidare är du en person som är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du kommer ha mycket kontakter med kunder och kollegor, vilket ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Då rollen innebär många externa kontakter är det av stor vikt att du är utåtriktad samt har ett lösningsorienterat och affärsmässigt förhållningssätt.

 

Dina arbetsuppgifter?

Dina arbetsuppgifter går att anpassa efter din erfarenhetsnivå. I rollen som revisorsassistent kommer du att arbeta i team med kvalificerade revisorer. Du kommer i huvudsak att arbeta med att granska kundernas räkenskaper och förvaltning. Utöver dessa uppgifter kommer du att arbeta med konsultationer inom redovisning och skattefrågor. Du kommer även kunna ha vissa arbetsuppgifter som redovisningskonsult. Våra kunder är verksamma inom olika branscher och består främst av mindre och medelstora ägarledda företag vilket gör arbetet omväxlande. Som kvalificerad revisor finns möjlighet att jobba med eget kundansvar i team, beroende på din erfarenhetsnivå.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision och att du har några års arbetslivserfarenhet inom revision. Vi ser gärna att du vid tjänstens tillträdande uppfyller kraven för bli att auktoriserad revisor. Du har goda språkkunskaper i svenska.  Om du har erfarenhet av att arbeta med Wolters Kluwers programvaror är det meriterande. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning för tjänsten.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder generösa arbetsvillkor, vinstdelning, friskvårdsbidrag, friskvårdsaktiviteter, subventionerad lunch, löpande utbildning och personalsociala aktiviteter under året.

Som medarbetare hos oss ges du möjlighet till en trygg arbetsplats, en stimulerande arbetsmiljö och personlig utveckling. För dig med bra erfarenhet och kompetens finns goda karriärmöjligheter.

Anställningsvillkor

Tillträde enligt överenskommelse, heltid och tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas.

 

Är detta något för dig?

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan och CV redan idag, dock senast fredag 25 september till pernilla.edwards@andco.se

Frågor om tjänsten besvaras av Pernilla Edwards på ovanstående mejladress eller via telefon 0733-576556.

 

Andersson & Co är en lokalt ägd revisionsbyrå med 17 anställda i Karlshamn, Olofström och Bromölla. Vi ingår i nätverket Sverev som består av oberoende redovisnings- och revisionsbyråer som samverkar. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder små och medelstora ägarledda företag tjänster inom löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, lönehantering, deklaration, revision, rådgivning inom skattefrågor och generationsskifte. Med stor servicekänsla och ett starkt engagemang hjälper vi våra kunder med långsiktiga samarbetslösningar. Vi vill skapa en positiv ekonomisk utveckling för våra kunder och finnas där när vi behövs. För oss är respekt, utveckling, laganda, engagemang, frihet under ansvar och livsbalans viktiga värderingar. Vi tror att sunda värderingar i en öppen arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra, är helt avgörande för att personalen skall trivas och utvecklas. Om du vill så räknar vi med dig, och då kan du räkna med oss.